Hace unos días me comprometí a publicar las contestaciones que me habían dado diferentes restaurantes. Tarde pero seguro, aquí va el resultado:
1.-
www.thelibrary.it/ 150 per person
CARTOCCIO DI
GAMBERONI E MOSCARDINI GRATINATI IN VELLUTATA DI LIMONE E MENTA
Starter
Potato walnuts and spinach tartlet in a belt of
Honey and courgettes
King prawns and baby octopus in papillotte ‘au graten’ on a mint and
Lemon puree
PRIMI
TAGLIOLINI ALLA SPIGOLA CON POMODORI CILIEGINI E ZENZERO
GNOCCHETTI AI
FIORI DI ZUCCA E PORRI CON PISTACCHI DI
BRONTE ALLO ZAFFERANO
First
Course
Long hand made pasta with sea bass cherry tomato and ginger
Scented
Small dumpling, hand made, potato pasta with courgettes flower
And leeks dressed with Bronte’s pistachios and saffron
SECONDI
PICCATINE DI CINTA SENESE AI PORCINI CON PUREA DI ZUCCA
FILETTO DI
SPIGOLA IN CROSTA DI PATATE SU LETTO DI FINOCCHI AL
LIME
Main course
Bites of free range acorn feed Tuscan pork, porcini mushrooms on a bed
Of pumpkin
Cream
Baked sea bass filet with potato thinly sliced and
Served on a bed of fennel dressed with lime
DOLCI TRITTICO DI
CIOCCOLATA
Dessert triptych of chocolate (three types of
Chocolates elaborated by our chef)
ORE 24.. COTECHINO CON LENTICCHIE
At midnight Italian pork with lentils
2.-
www.labucadiripetta.it/intro.html 90€ sin bebidas
Carta del 31 Dicembre
Appetizers
Aperitif including assorted canapés and oysters accompanied
By di Valdobbiadene sparkling wine
Selection of Appetizers including 4-of Buca with
Choice based meat or fish
Entrees
Before reaching a choice of meat or fish: Pumpkin Ravioli stuffed with ham
Of "Cinta Senese"
Risotto with Champagne and lobster nostrano
Second course
At the choice meat or fish: cannoli bass stuffed with foam and potato flakes
of truffle white alba
Piglet with baked apple puree with bacon and potatoes of Colonnade
Dessert
Semifreddo the chestnuts with lemon meringue and coconut to canellino gelatin over Lazio
In order as required by tradition Cotechino and Lentils
Price menu for € 90.00 excluding drinks
3.-
www.ilmargutta.it/ 110€ sin bebidas (música en directo)
Come tutti gli anni
Il Margutta RistorArte
Sarà aperto per tutto il periodo delle festività
Escluso il 25 dicembre
Per i vostri pranzi dal lunedì al sabato
In una atmosfera calda e festosa vi aspettiamo con il
Green Brunch
€15,00 a persona
E per i pranzi delle domeniche
E i giorni festivi
Come il 26 dicembre, l’1 gennaio e il 6 gennaio
Con l’ormai gettonatissimo
Festivity Brunch
€25,00 a persona
Tutte le sere a cena
Il nostro menù à la Carte
Con proposte dell’alta cucina vegetariana
Cenone della Vigilia di Natale
24 Dicembre 2008
€60,00 a persona vini inclusi
Bambini entro 10 anni € 30,00
Cenone di S. Silvestro
Il 31 Dicembre 2008
€110,00 a persona vini esclusi
Musica dal vivo
4.-
www.lacisterna.com/gb/menu.htm 98 € con musica en directo
The kitchen is open untie 11:00 pm. At midnight we will celebrate the news year with music and cotillons and will go on until about 1:00/1:30 a.m
Cena di San Silvestro (Euro 98,00)
(serata con musica e omaggio cotillons)
- Antipasti: Prosciutto e carciofi “Alla romana”
- Primi piatti: Ravioli burro e salvia
Pennette rosé ai funghi porcini
- Secondi piatti: Abbacchio al forno con patate
Cotechino con lenticchie
- Dessert: Dolce “Anno nuovo”
- Vino: Doc (bianco o rosso) “Colli Lanuvini”
- Acqua minerale
- Caffè
5.-
www.lafontanellaborghese.it ofrecen el menú a la carta
6.-
www.atlantehotels.com/ ...me_Eng.htm 330 por persona
New Year’s Eve 2008
Appetizer
Goose foie gras paté with brioche bread and vaccinium oxycoccus
Blinis with king crab
“Belle Epoque” rice
Sole fillet with oysters, Champagne and caviar
Sorbet with green tea and pink grapefruit
Veal medaillons in Nero d’Avola wine sauce
And potato with almonds and green beans
Rhubarb cream
Champagne
Wines : Chardonnay Tasca D’Almerita
Barbera D’Alba “Priora” di Massolino
After 24:00 Stuffed pig’s trotter with lentils
330,oo € p.p.
Slight changes might occur for some dishes
7.-
www.glass-hostaria.com/ 130 € sin bebidas
Il menú ha un costo di 130 euro vini esclusi
Aperitif with oyster, foie & macaroons
Lobster, prosciutto and mango
Pecorino cheese fondue with pear
Fresh stuffed with duck confit, apples, amaretto & black truffe butter
Red mullet and foie gras escalope millefeuille, passion fruit and roman broccoli
Zuccotto made with Panettone, hazelnut heart, vin brûlé
Petits fours
Menú di San Silvestro 2008
8.- AL PICCOLO
www.diningcity.com/ ...ex_eng.jsp 90 € todo incluido
MENU and COST
HORS D'OEUVRE
Orange slice with ricotta cheese mousse and sweet prawn
Sant jaques shell filled with salmon cream
Gold fish carpaccio on brown sugar covered pear
MAIN COURSES
Black tagliolini with royal langostine and salmon eggs
Chocolate tagliatelle with smoked sword fish carpaccio
SECOND COURSES
Common angler fish with mango cruchy fried lek
Plaice fish rolls with pistachos and pomegranate
Christmas sweet and champagne to celebrate new year eve
Euro 90, drinks, wine and coffe included
9.-
www.perdingianucroccoriga.com/ .../Home.html 70 €
menu' a base di pesce a 70 euro drinks included,
Il nostro menu' lo puo' trovare nel nostro website
Perdingianucroccoriga,
grazie aspetto una vostra conferma
He hecho un copi-pega, con lo que el formato queda un poco regular. El más barato es el de MarcoPolo. Aunque hay uno que comentaban que se podía hacer a la carta….
Si alguien ha encontrado algo mejor que avise